perjantai 30. syyskuuta 2016

Työssäoppimisia





Ihan kamalaa että aika kuluu näi hirveen nopeesti taas kerran. No ei sentää :D Kolme viikkoo jo takana, jonkun verran on saanut liikkeessä aikaseks asioita ja varsin mukavaa on ollut.






     Viimeviikosta en sitten muistanut päivittää ollenkaan, joskin aikalailla samanlaisia päivät on; esillepanoja ja hinnoittelua, kalusteiden/hyllyjen paikan vaihtoa yms. Uutta tavaraa on tullut siis vähän väliä sen verran että hinnoitteltua on tullut hurjasti ja somistuksia tehtyä sitä myötä. Täälläpä ei oo sitä hinnoittelukonetta josta saa valmiit laput vaan kaikki kirjoitetaan käsin. Eipä siinä, mutta oma käsiala tuntuu pilaavan tuotteet :D Näyttötyö painaa myös mieltä kokoajan, vaikka siihen onkin jo alustava suunnitelma lähes valmiina.

     Välillä oon päässyt auttamaan asiakkaita tapettien kanssa, mittaamaan mattoja ja pohtimaan mikä olisi heille paras vaihtoehto. Apuja joutuu välillä kyseleen. Kassalle pitäis vielä päästä jossain vaiheessa, mutta sopivaa saumaa ei oo ihan vielä tullut, kun aina on puhelu tai asiakas häiritsemässä ja tarvin kunnon perehdytyksen miten sitä laitetta käytetään :DDD


     Lopuks vielä pieni kuvapläjäys että saisi vähän väriä näihin päivityksiin.

  

Minä kasasin







Riviera Maisonia


Tänään sitä sitten siirreltiin työtoverin kanssa hyllyjä ja pöytiä paikasta toiseen ja laitettiin jouluisia tuotteita esille. Uuusia kuusenkoristeita tuli korikaupalla pari päivää sitten ja niille löytyikin nyt paikat suunnilleen. Alotettiin vähän ajoissa.











Onneks joululaulut ei soi.
Vielä.


2 kommenttia:

  1. Sinula on siis joulu alkanut jo! Älä ole tuosta näytöstä liikaa huolissasi, näyttösuunnitelmasi on hyvin pohdittu ja olet huomioinut siinä hienosti kaikki osa-alueet. Jos kuitenkin olet jostakin epävarma, tiedät kehen ottaa yhteyttä. ;o)

    VastaaPoista
  2. ....Niin ja hienoja kuvia olet ottanut.

    VastaaPoista