sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Tyässäoppimassa osa 6




Toiseks viimene viikko ohi ja loma lähenee.  Tää viikko meni oikein mukavasti erilaisten pikkutehtävien lomassa. Mokailtua on tullut taas pienesti jonkin verran, mm. toisinaan sitä kuulee asiat vähän väärin ja hommien eteneminen sen takia vaikeutuu :D Välillä iskee myös se epävarmuus ja itsekriittisyys josta yritänkin kokoajan päästä eroon.
     Viikon aikana monet ovat tarvinneet apua mm. yhteensopivien tapettien löytämisessä ja keittiöiden välitilaan tulevien laattojen etsimisessä, välillä jonoksikin asti!  Viime perjantain aikana hinnoitellut tekstiilit ja tyynyt+muut pääsi laatikoistaan jopa hyllyyn asti, joka toisen harjoittelijan kanssa järjestettiinkin ihan kokonaan uusiks.





     Pääsimpä myös tapetoimaan lisää hyllynpäätyjä  >:D  Niitä tuli siis vaihdettua kaksin kerroin, isoa kukkaa toiseen ja lankkuseinää haaleilla kirjaimilla toiseen. Alempi seinä oli haastavampi kohdistuksen kannalta, sillä ne kirjaimet ei juuri näkyneet, varsinkaan kun itse oli sopivasti valon edessä. Kuvissa näkyvät pistorasiat tuotti myös hieman päänvaivaa mutta niistäkin selvittiin. Ne onkin nyt hyvin liisteröity. Hiukan paineita tuotti myös se, kun hyllynpäädyt olivat tietty siinä vilkkaimmalla puolella käytävää. Yleisöstä en tykkää ollenkaan kun jotain keskittymistä vaativia juttuja teen, eikä siltä tietenkään välttynyt että viereen tullaan heittämään jotain kummallista läppää.




    Pääsiski vaan harjotteleen maalaa ja tapetoimaan lisää, nää ei vaa riitä mulle :D

Viimeistelyä vaille :D




     Vanhoja rullia tuli hinnoteltua ja tarroteltua se muutama kärryllinen suoraan alelootaan, joka tyhjenee tosi hitaasti.     Muutamia uusia tapettimalleja tuli taas kerran laitettua tutussa ja turvallisessa paikassa, nimittäin maaliämpäreiden äärellä.



Ensiviikko onkin sitten viimeinen, katsotaan että mitä vielä ehtii tehdä, oppia, saati sählätä :D

Arviointia ootellessa...



2 kommenttia:

  1. Luulisin että just noita samoja (tai ainakin tosi saman näköisiä) tapetteja meilläkin toimistolla esiteltiin tänään! :D Toi epävarmuus ja hirvittävä itsekriittisyys on mullakin melkein joka päivä läsnä ja sitten tuntuu ettei osaa mitään ja tekee kaiken väärin ja kauhee paniikki iskee, vaikkei näin todellisuudessa olisikaan... Ihmismieli on outo! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvin mahollista et on samojakin :D Ja kyllä, ei voi välil ees ymmärtää omaa järjenjuoksuu, onneks sitä välillä työtoverit käy tipauttaa sielt "epätoivon pilvilinnast" et nyt oikeest ryhdistäytys :D

    VastaaPoista