perjantai 26. helmikuuta 2016

Loppurymäys osa 7



Hyi nyt muka jo loma ja ensimmäinen pätkä suoritettu. Tää viikko olikin sitten kaikenlaista puuhaa täynnä. Uusi harjoittelija saapui paikalle ja meitä olikin sitten kolme siinä pyörimässä.  Kylpyhuonekalusteille oltiin sit alkuviikosta jo vetämässä uusiks kokonaista isompaa hyllyseinää, jota sitten pääsinki kittaileen maanantain ja seuraavan päivän maalaamaan pohjamaalilla tapettia varten. Jälki nyt ei ollut hirveen kaunista...
     Koska olen välillä huolimaton ja kömpelö, onnistuin tietty levittämään sitä maalia muuallekkin kuin tuohon seinään.  Tarkoitus oli vielä laittaa tapettia tuohon päälle, mut jotkut oli erimieltä ja alimmat hyllyt oli laitettu jo kiinni ja kalusteita siihen näytille. Siinä ne kellertävät kaapit sit komeilee raitasen seinän ees.
Ei iha menny niiku Strömssöös...


Tuttua puuhaa oli myös, uusien tapettimallien vaihtoo ja laittoo jota viimeaikoina olikin reippaasti  :D






Päivitettyä päätyseinää




Vaihtelin viel tämmössee pikkusee malliseinää uutta, messinkistä ja metallinhohtoista tapettia. Mun piti myös vaihtaa noita esillä olevia kukkasia ja lyhtyy johonki muuhun, mut se sitten unohtui kokonaan kun asiakas tuli häiritseen :D Tekemistä olikin sitten koko päiväksi, että melkein sai jo juosta kun valmisteltiin paikkoja viikonloppua varten. Taisipa se olla kyllä ihan ensimmäinen kerta kuitenkin koko tänä aikana, kun aika kävi niin nopeasti että ois vaan voinu jatkaa työpäivää edelleen.


 Tämä perjantai olikin pikkase vilkkaampaa ku muulloin, alet ja sisustusmessut on talossa huomiseen asti. Hommaa ei itselle kovinkaan paljon ollut aamupäivän järjestelyjä ja hyllytyksiä lukuunottamatta, kun paikalla oli esittelijöitä eri firmoista muilta paikkakunnilta.

    Täytyy myöntää, kyllä meinasi mieltä vähän kaihertaa kun kello neljää alkoi lähenemään, tässä pari kuukautta mennyt hirvittävän nopeasti ja jonkin verran oppinutkin uusia asioita sekä asteittain kiintynyt tähän paikkaan joka tullut työntekijöineen kaikkineen aikalailla tutuksi. Sain jopa pienen lahjan sisutuksen porukalta, ai että! Tän lyhyen pätkän arvosanaksi tulikin pelkkää kiitettävää.
     Että niin hyvillä mielin lomalle ja huomena nokka kohti pohojosta ja hetkeks levähtään ennen seuraavaa etappia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti