maanantai 11. huhtikuuta 2016

2/6


perspektiivikuvaa vol.10001303467

Taas maanantai. Viimeviikon loppupuolella saatiin jonkunlaisia renderointeja aikaseksi vaikka koneet vihoitteli vastaan. Välillä ohjelmat kaatuu kokonaan tai kaikki värit ja tekstuurit häviää sun muuta ärsyttävää, siinä saakin repiä hiuksia päästään ja hakata päätä seinään :D  Kauan siinä menee muutenkin että saa sommiteltua seinät ja lattiat edes hiukan yhteensopiviksi saati että niistä tulisi renderoinnin kautta edes hiukan siedettävän näköisiä. Tässä pari kuvaa viimeviikolta.


värien säätämistä niiden katoamisen jälkeen

viimeviikkoisia säätämisiä

kovasti yritin keittiötä renderoida...

Viimeviikon perjantaina saimme sitten tehtäväksi käydä mittaamassa parin vuokralla olevan asunnon sisätilat ja tehdä niistä koneella pohjapiirrokset. Yksi einiinhyvinenglantiapuhuva-työntekijä lähti viemään meitä lasermittojen ja paperien kanssa ensimmäiseen kohteeseen, joka osottautui kaksikerroksiseksi. Haastetta mittaamiseen toivat lukuisat syvennykset ja portaat sekä epämääräiset kulmat jotka olivat näin suomalaisen silmiin ihan miten sattuu. Tämän asunnon mittaukset jäivät lopulta kesken, kun jouduimme jo poistumaan asiakkaiden tieltä. Toinen asunto oli enemmänkin hostelli, jonka mittaaminen olikin helpompaa kun ei ollut kiirettä häipyä asiakkaiden tieltä. Sisätilojen mittaus sujui varsin hyvin, sielläkin tosin mieletön määrä erilaisia palkkeja ja syvennyksiä seinissä. Lopuksi olisi täytynyt mitata asunnon ulkopuolella oleva laaja terassi ja piha-alue, mutta siitä ei tullut oikein mitään kun aurinko paisto ku viimestä päivää ja se heijastui voimalla valkosista seinistä aiheuttaen vaan päänsärkyä ja huonoa oloa. Eikä sillä lasermitallakaan mitään voinut tehdä siinä hohteessa. Työpaikalla onneksi ymmärrettiin :D Perjantai menikin siinä.





Seinämaalaus ostoskeskuksen läheltä :D
   Viikonloppu menikin sitten kivasti shoppaillessa  pääkaupungissa Puerto del Rosariosssa.  Siellä on iso ostoskeskus kävelymatkan päässä linja-autoasemalta, las Rotondos. Liikkeitä löytyy neljästä kerroksesta vaatekaupoista elektroniikkaan. Lisäksi löytyy muutamia pieniä kahviloita keskeltä ostoskeskusta, joista löytyy herkullisen näköisiä (maistui myös ihan hyvältä!) leivonnaisia ja suolaista syötävää, sekä tietenkin kahvia. Hintataso oli suhteellisen edullinen laatuun nähden.Välillä kyllä hirvittää mikä määrä sitä tavaraa on nyt jo parin viikon aikana tullut, että mahtuuko kaikki enää takaisin matkalaukkuun kun lähtöpäivä tulee. Tarkoitus oli kyllä heittää joitain omia vanhoja vaatteita pois uusien edestä.
     Käveltyä tuli shoppaillessa varsin ruhtinaallisesti ja sekin tuntui jo jaloissa, mutta eihän se estänyt lähteä sunnuntaina vielä kävelylle kohti sivuteitä joissa ei ollut vielä tultu käytyä. Sieltä sitä eksyttiinkin sopivasti merenrantaan, jossa hiekasta ei kyllä ollut tietoakaan. :D

under the sea




     Takaisin tähän päivään. Nyt on siis jo kolmas viikko alkanut koko matkasta, eli puoliväliä viedään. Pääsiäinen verottaa tämän viikon työpäivät kolmeen, kun torstai ja perjantai saadaan vapaaksi. Näiden jäljelle jääneiden kolmen päivän aikana on tarkoitus piirrellä viimeviikon perjantain mittaukset valmiiksi pohjapiirroksiksi. Niistä tulee kooste Vacanzy & Collectionin sivuille, jotta asiakkaat pääsevät helpommin tutustumaan vuokrattavissa oleviin tiloihin. Lisäksi meidän täytyy alkaa jo pohtimaan näyttötyötä ja sen toteutusta. Toisaalta vielä on säätämistä ensimmäistenkin tehtävien parissa, kun kone ei ihan kokoaikaa jaksa pyörittää sketchuppia ja kerkytheaa.

Jatkoa luvassa vielä jossain vaiheessa :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti