sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Operaatio työssäoppiminen, osa 1


Ensimmäinen viikko K-Raudassa
alkoi varsin mukavasti kuormaa purkaessa ja hyllyjä täytellessä, siinä samalla tutustuen myytäviin tuotteisiin, työtovereihin sekä käymällä läpi tilat sekä pääpiirteiset toimintatavat. Opittavaa on ihan hirrrveästi ja omalta osaltani koitan olla ottamatta siitä sen suurempaa stressiä.

     Pääasiassa ensimmäiset työtehtävät ovat siis tuotteiden esillepanoa, järjestelyä ja hyllyttämistä, mutta siinä samalla pääsee neuvomaan asiakkaita sen verran kun heitä tulee. Huippua on se, kun tietää edes jotain ja osaa vastata asiakkaiden kysymyksiin. Niitäkin hetkiä toki tulee kun ei ole hajuakaan mistä on kyse ja otsaan tekisi mieli laittaa valotaulu "harjoittelija, en tiedä älä kysy", mutta onneksi silloin voi ohjata ihmiset viisaampia kohti.

      Alkuvuosi on yleisesti valitettavan hiljainen, joten tekemistä ei välillä ole ollenkaan ja tuolloin turhautumista ei oikein voi estää. Jokatapauksessa, ekat päivät olivat varsin mielenkiintoisia ja alkavaa viikkoa odotankin kun hommat alkavat pikkuhiljaa sujumaan. :)

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti