lauantai 23. tammikuuta 2016

Operaatio työssäoppiminen, osa 2

Toinen viikko ohi ja aika kuluu nopsaa! Hyllytyksen lisäksi sitä tulee (onneksi) välillä muutakin; hinnoittelua, koneen käyttöä, sävytystä ja somistusta.

 Ja sitä asiakaspalvelua. 


     Viikon aikana tuli mm. tutustuttua tarkemmin maaleihin ja sävytykseen. Simppeliä puuhaa, kunhan opettelee tekemään asiat järjestyksessä ja keskittymään siihen tekemiseen (jälkimmäinen tosin on välillä turhankin vaikeaa). Onnekseni tällä viikolla kävi useampi kuin vain muutama asiakas sävytyttämässä, joten harjoittelua sävytyskoneen käyttöön tulikin sen mukaisesti.
     Kauppaan tuli myös läjäpäin uutta tapettia joten pääsin vaihtamaan tapettimalleja ja järjestelemään tapettihyllyt uusiks.  Alla nyt kuvia osasta juuri vaihdetuista malleista  :D











Loppuviikosta tehtäväksi tuli kolmen hyllynpäädyn tapettien vaihto.  Hauskaa puuhaa, vaikka viimekertaisesta tapetoinnista onkin aikaa. Helpommaksi homman teki että tapetoitava alue oli pieni. Vielä kun pääsisi useammin tapetoimaan että oppisi sen taidon paremmin, oikeita seiniä lisäks.. 
      No mutta, iha jokaisesta seinästä ei tullut nyt otettua ennen/jälkeen kuvia mutta täsä jotai!




Kaikki poies!






Nää pois... 

...tää tilalle 


Kurkiaaaa oiskohan...











Palat vielä paikoilleen :D

Ruutu-tapetin paikalle tuli sininen versio kurki-tapetista, josta en tajunnut kuvaakaan ottaa mutta sen ehtii vielä :D Ensiviikolle jäi vielä somistus, jota ehdin jonkin verran perjantaina alottaa. Käytettävissä on kaikkea mahdollista minkä kaupasta irti saa, joten se maanantaina jatkukoon. Niistä kuvaa sitten kunhan valmista tulee!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti