perjantai 29. tammikuuta 2016

O.T.O osa 3




Kolme viikkoa takana ja neljä edessä. Tässä onkin nyt viimeaikoina tullut huomattua että kuinka sitä alitajuisesti kammoaa että nukkuu pommiin ja myöhästyy; lopputulos on taas se että heräilee pitkin yötä n. tunnin välein katsomaan kelloa. Kivaa? No ei.

     No mutta asiaan, jota ei ihan hirveästi tältä viikolta ole. Perjantaina olisi ollut isompaa seinää tapetoitavana, jos siihen tilatut tapetit nyt ois vaan tullu. Tylsistymisen huipentumia koettu myös jo ihan liiaksi ja viikonloppua on odotettu jo keskiviikosta asti. 
     Eikä nyt edes siltä viikonlopultakaan tunnu. 

     Opinko tällä viikolla jotain uutta? En oikeestaa, vaikkakin tapettien kanssa menee paremmin. Matikkapää on mulla todella huono ja tarvin yleensä täydellisen keskittymisrauhan, mutta menekkien laskeminen alkaa paineenki alla luonnistumaan. Eihän se rakettitiedettä ole, mutta yleensä aivot menee ihan lukkoon jos yhtäkkiä joku tulee kysymään "kuinka paljon tarvin tätä kun seinä a on x metriä levee ja b korkee, jnejne".  Matikka ei vaan ihan oo mun juttu.
    Ensiviikkoa ajatellen koitan nyt keksiä jonkun haasteen itselleni, jospa ne päivät siitä sitten kulkis joutusammin ja olis jostain jotai hyötyäkin :D


Juu ja täsä nää alkuviikon somistuksekki ny sitte o














Hermot meni usseemmi ku kahesti, en tiiä mitä teen tälle enää :D





Kiitos ja hyvää yötä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti